miércoles, 21 de julio de 2010

V ANIVERSARI DEL CIRC BOVER



Com cada any volem celebrar el nostre aniversari, enguany fem 5 anys i com que pensàvem que no hi arribaríem mai a la vida ho volem festejar a lo gran, per això hem decidit fer dos dies el 14 d'agost a partir de les 19h. A Sineu al nostre envelat, farem la típica festa que tots coneixem amb tallers de circ per l'horabaixa i concerts de música ben arribada la nit amb espectacles de circ. Enguany hem aconseguit que vinguin el RICKI LOPEZ i THE BANDITSROOTS, tots dos vindran des de Madrid per fer-nos riure i ballar una bona estona, acompanyats dels altres grups El Fruto de la Manga i Quebrantto. Actuant tindrem un personatge emblemàtic en TORTELL POLTRONA (fundador del Circ Cric i Pallassos sense Fronteres). També actuaran altres artistes de l'illa i de fora pendents de confirmar.

El dia següent 15 a les 19h. farem la I MOSTRA COMPETITIVA DE CIRC DE MALLORCA, on els artistes i companyies de l'illa relacionats amb el món del circ ens mostraran 6 minuts com a màxim del seu espectacle que serà valorat per un jurat compost per sis professionals del món escènic que avaluaran diferents aspectes del seu treball, amb l'opció de quedar entre els 3 finalistes que rebran un premi. Això ningú s'ho pot perdre doncs la diversió està assegurada.
VOS ESPERAM A TOTS PER CELEBRAR LA SUPERVIVÈNCIA DE L'UNIC CIRC ITINERANT DE MALLORCA, QUE COM TOTS SABEU... AL CIRC BOVER TOT VA BÉ!!!

No hay comentarios: